Haltenbanken Productions

Velkommen til Haltenbanken, din destinasjon for kreativt innhold og medietjenester.

Haltenbanken har blitt til Streambird Pro. Sammenslåingen er et faktum, og vi oppforder deg til å gå til nettsiden www.streambird.no. Der er vi like dedikerte til å levere førsteklasses video, streaming, fotografi, programledelse og medietreningstjenester som hjelper deg med å nå ditt publikum på en engasjerende og meningsfull måte.

Med erfarne fagfolk strekker vårt tjenestespekter seg fra produksjon av profesjonelle videoer og livestreams, til utvikling av visuelt slående fotografi som fanger øyeblikkene i høy kvalitet. Enten det er bedriftspresentasjoner, arrangementer, reklamer eller dokumentarer, har vi ekspertisen til å bringe din visjon til liv.

Med hjelp av dyktig programledelse kan vi gi en blendende blanding av sjarm, ekspertise og autoritet til skjermen, uansett om det er for live sendinger, intervjuer eller vertskap for arrangementer. Vi forstår viktigheten av å formidle budskapet ditt på en engasjerende og troverdig måte.

I tillegg tilbyr vi omfattende medietrening for enkeltpersoner og grupper som ønsker å forbedre sin kommunikasjonsevne, pressehåndtering og tilstedeværelse foran kameraet. Etter 30 år i mediebransjen kan vi deg gjennom teknikker for å fremstå selvsikker og profesjonell i enhver mediesituasjon.

Uansett om du er en bedrift, en organisasjon eller en enkeltperson, er Haltenbanken ditt ultimate valg for alle dine videoproduksjons-, streaming-, fotografi-, programledelses- og medietreningbehov.

La oss hjelpe deg med å skape minneverdige øyeblikk og formidle din historie til verden på en måte som fanger oppmerksomheten og inspirerer handling.


Publisert

i

av

Stikkord: